8-åringen forårsaker trafikkstans når han ser damen med rullator: Nå HYLLES han for innsatsen!

357

Hverdagshelter er de beste heltene vi har: De dukker plutselig opp, hjelper oss med det de kan, og forsvinner ofte like fort som de kommer – helt uten å forvente noe tilbake.

Da 8 år gamle Maurice Adams Jr. fra Milledgeville, USA, var på vei hjem fra skolen sammen med mamma og storesøster, så han noe som fikk ham til å reagere.

Mammaen hans hadde stanset bilen for en gammel kvinne med som sakte krysset veien, og ved slutten av overgangsfeltet var det en bratt trapp som den gamle kvinnen måtte klatre opp med rullatoren sin. Da snudde Maurice seg til mammaen, og spurte:

«Mamma, kan jeg gå å hjelpe henne opp trappen?»

Hun svare selvfølgelig ja, og ble stolt over at sønnen hennes så gjerne ville hjelpe andre. Men det hun ikke visste, var at det var en annen person som også ble rørt av 8-åringens gode hjerte – og filmet alt!

Riley Duncan satt i bilen bak familien, og kunne se Maurice løpe ut av bilen, stanse deler av trafikken, og gikk bort for å hjelpe den eldre kvinnen resten av veien over gata, og opp trappene.

 

Når kvinnen endelig har kommet seg trygt opp den bratte trappen, snur hun seg mot Maurice og gir ham en takknemlig klem. Så løper han tilbake til bilen, og familien kjører videre – uten å vite at Maurice snart skal bli helten alle snakker om.

Filmen ble delt både på sosiale medier og på lokale og nasjonale nyheter, og alle hyller nå denne unge hverdagshelten for hans gode gjerning.

Denne hendelsen viser virkelig hvor stor effekt det har å oppdra barna sine til å bli gode, hjelpsomme medmennesker!

SE den hjertevarmende videoen selv nedenfor, og DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også synes at Maurice gjorde en fantastisk god jobb!