Hjertet mitt SMELTER: Pappaen filmer når sønnen med Downs synger Whitney Houston i bilen

646

Dane Miller er 9 år gammel, og bor med familien sin i Texas, USA. Dane har Downs syndrom, men akkurat som alle andre barn på hans alder, har han store idoler. Han elsker nemlig Whitney Houston!

Det morsomste Dane vet om er å høre på sangene til den verdenskjente sangerinnen, og han synger gjerne med av full hals.

På denne dagen satt han i bilen med pappaen sin, og koste seg glugg ihjel med Whitney Houston’s «I Have Nothing» spillende fra høyttalerne.

Mens Dane lever seg såpass inn i musikken at han begynner å synge med, tar pappaen opp kameraet på mobilen, og begynner å filme sønnen i hemmelighet.

Og det er litt av et show han lager i bilen!

Innlevelsen hans er helt uslåelig, og selv om han kanskje ikke får alle ordene rett, så er det ingen som kan tvile på at han forstår følelsene i sangen.

Senere la pappaen ut videoen på Facebook, og responsen var helt overveldende. I skrivende stund har filmen blitt sett over 27 MILLIONER ganger, og blitt delt nesten 400 000 ganger…!

Og grunnen er ganske enkel: Dane minner oss på at musikk virkelig kan røre oss dypt, og gjøre livet litt bedre. Dane selv får oss til å smile, og jeg synes at han er en ekte stjerne.

SE videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook – jeg håper du blir like glad, inspirert og varm i hjertet av å se dette som jeg ble!