Føler du deg trøtt, sløv og overvektig? I så fall kan du trenge å rense tarmene dine!

4675

Om du stadig sliter med den tunge, slappe følelsen i kroppen i hverdagen, kan det godt hende at du trenger å rense tarmene.

Dette kjerringrådet med bare to ingredienser hjelper kroppen å bli kvitt de dårlige bakteriene, og beholde de gode i fordøyelsessystemet.

Slik fungerer det:

Du har kanskje hørt om de imponerende egenskapene til eplecidereddik allerede? Eplecidereddik har nemlig blitt utrolig populært i senere tid – både blant det medisinske forskersamfunnet og blant de som leter etter naturlige løsninger for helseproblemer.

Produktet har også fått stor popularitet i Norge, og grunnene til dette er mange: Eplecidereddik er billig og gir mange helsefordeler. Tarmsystemet har stor påvirkning for din generelle helse, og et sunt tarmsystem vil gi svært gode ringvirkninger til resten av kroppen.

Når du er på butikken neste gang skal du se etter den eplecidereddiken som fremdeles har «grums» på bunnen i flasken. Dette ser kanskje ikke så appetittlig ut, men det er utrolig bra for deg! Dette betyr at den inneholder en mengde næringsmessige fordeler som ikke har blitt filtrert bort som i de bearbeidede og pasteuriserte typene av eplecidereddik. Det er denne typen som vil gi deg mest fordeler, og du vil dermed se og føle resultatene raskere.

Eplecidereddik inneholder bakterier som vil hjelpe å bryte ned maten i tarmene våre, samtidig som den inneholder syre. Dette gjør at blodsukkernivået senkes jevnere etter et måltid, reduserer blodtrykket, og bidrar til å redusere uregelmessigheter i tarmen.

I videoen nedenfor ser du en fantastisk drikk som vil hjelpe deg å rense tarmene, som vil gi deg mer energi i hverdagen!

Alt du trenger er eplecidereddik, honning og vann – SE videoen og DEL dette tipset med vennene dine på Facebook!