Drosjesjåføren nektet å kjøre kvinnen i rullestol. Da gjorde alle i taxikøen det eneste rette!

4056

Skuespilleren Shannon Murray fikk seg litt av et sjokk sist uke da hun skulle ta en drosje i Cardiff, Wales. Hun var først i taxikøen, men da hun skulle til å sette seg inn i taxien ble hun plutselig skjelt ut av drosjesjåføren.

Grunnen?

Hun sitter i rullestol.

 

Shannon skriver om den svært ubehagelige opplevelsen på sin Twitter side:
(Oversettelse nedenfor)

«Jeg har akkurat ankommet Cardiff, forlatt togstasjonen og stilt meg i taxikøen. Når det ble min tur ble jeg lettet over at det var en vanlig taxi og ikke en rullestol-taxi (jeg foretrekker å sitte på setet i bilen, heller enn å sitte i rullestolen min når jeg kjører).

Jeg beveget meg fremover og åpnet passasjerdøren, da sjåføren plutselig begynte å kjefte på meg, og skrek at jeg ikke kunne bruke taxien hans, men at jeg måtte ta en rullestol-taxi. Når jeg spurte hvorfor bare fortsatte han å peke på rullestolen min, og rope at den aldri ville passe (tro meg, jeg vet akkurat hvilke biler rullestolen min passer inn i bagasjerommet på). 

 

Til tross for skammen og pinligheten jeg kjente etter å ha blitt kjeftet på foran alle menneskene i køen, fortsatte jeg å forsvare meg, og sa at rullestolen min kan foldes sammen og at den kom til å passe helt fint inn i bagasjerommet på bilen hans, og at han ikke hadde noen rett til å nekte meg transport på grunn av rullestolen (selv om på det tidspunktet jeg aldri ville ha satt meg i bilen hans uansett og belønne ham for å være en diskriminerende idiot). 

 

Jeg spurte om å få lisensnummeret hans, og sa at jeg kom til å rapportere ham, og sa pent at han kunne drite og dra. En annen drosje kjørte frem og da jeg begynte å sette meg inn hadde sjåføren ingen problemer med å ta rullestolen, og han fortalte at kollegaen burde ha tatt meg med uten å mukke. 

På dette tidspunktet spør drittsekken fra den første drosjen om den neste personen i køen kan sette seg inn i taxien hans. Men passasjeren nektet, og sa at det var fordi han hadde sett det som nettopp hadde skjedd, og kom ikke til å sette seg i taxien hans. Én etter én nektet personene i køen å sette seg i taxien hans. 

 

Jeg vet ikke navnene deres, men jeg vil gjerne takke de 7-8 personene i køen som støttet meg. Tusen takk. Tusen hjertelig takk.»

 

For en forferdelig opplevelse! At denne mannen ikke orket «styret» med en rullestol og rullestolbruker er tydelig, og han burde virkelig få sparken for oppførselen sin. Ingen har rett til å diskriminere på denne måten!

Jeg synes både Shannon og de andre menneskene i køen gjorde helt riktig. DEL denne historien hvis du er enig!