Brudgommen innrømmer at han elsker en annen. Men gjesten han peker på da får bruden til å GRÅTE!

7082

For mange mennesker er bryllupet den største dagen i deres liv. Derfor er det også mange følelser som følger med, både på godt og vondt, og latter og tårer blandes om hverandre.

Bryllupet til portugisiske Jefferson og Jessica tar dette til et helt nytt nivå. For midt under bryllupet snur Jefferson seg mot sin nye kone og innrømmer plutselig at han elsker noen andre. Men istedenfor å ødelegge alt, gjør bare innrømmelsen dagen enda vakrere.

Alle kikker nervøst rundt seg og verken gjestene eller bruden skjønner helt hva som skjer. Da snur Jefferson seg mot en liten pike som står like bak bruden – nemlig Jessicas 8-år gamle datter, Giovanna.

For selv om Jefferson ikke er Giovannas far, ønsker han svært gjerne å være pappaen hennes. Så han setter seg på et kne foran henne og forteller henne om alle tingene han skal gjøre for henne som pappa.

«Om jeg skulle be Gud om en eneste ting, så hadde det vært å få ha deg som min datter. Jeg ville vært den stolteste pappaen i hele verden over å ha en så vakker, intelligent og snill datter som deg,» forteller han henne med tårer i øynene.

Giovanna bare smiler mens hun tørker tårene.

Akkurat som han lovet mammaen hennes, lover Jefferson at han alltid vil være der for henne. «Jeg lover å gi deg all min kjærlighet, ta vare på deg, og alltid beskytte deg – ingenting vondt skal noen gang skje deg.»

Da tar Giovanna mikrofonen og takker den nye pappaen sin mens tårene renner hos dem alle tre – Giovanna, Jefferson og Jessica.

Aldri i hele mitt liv har jeg sett en så fantastisk tale – og jeg snakker ikke portugisisk en gang! Men kjærlighet er et språk vi alle kan forstå, så jeg anbefaler virkelig at du ser den nydelige videoen nedenfor!

DEL dette videre med vennene dine på Facebook om du også ble rørt av denne vakre talen!