22. juli 2024

Fiolinistene HYLLER den avdøde Avicii på gata i Vietnam. Resultatet? Det er så rørende!

Det som skulle være en helt vanlig dag i byen ble en opplevelse for livet da fiolinistene plutselig stilte seg opp på gata. Grunnen? De skulle hylle den avdøde svenske artisten Tim ‘Avicii’ Bergling.

Den verdenskjente artisten gikk nylig bort, og musikere over hele verden har hedret hans minne ved å spille sine tolkninger av sangene hans – og dette var intet unntak.

Det som derimot gjorde denne opptredenen helt spesiell, var at det var en «flashmob» som gjorde det. Det vil si at en gruppe mennesker plutselig trer ut fra folkemengden for å gi en overraskende oppvisning i noen minutter, for å så forsvinne igjen. Dette blir ofte planlagt over sosiale medier som Facebook, og disse unge menneskene hadde gjort et skikkelig stykke forarbeid.

Bare SE på den rørende hyllesten i videoen nedenfor! De har valgt sangen «Wake Me Up», og spiller den på en slik måte at man føler seg både rørt og oppløftet på samme tid…

Denne videoen gjør det tydelig at sangene til Avicii har berørt mange, og vil fortsette å være med oss videre. DEL gjerne med vennene dine på Facebook for å hylle en stor artist som gikk bort så altfor tidlig.