Kvinnen ble slått til blods på åpen gate: Da kommer en halvnaken mann henne til unnsetning!

890

Når det står om livet, er det ikke så viktig å ta seg godt ut. Det ble klart for pappaen Andrew Paxton, da han stoppet et drapsforsøk – kun iført boksershortsen!

Andrew, fra Surrey i England, lå i senga og koste med sønnen og samboeren da han plutselig hørte hjerteskjærende skrik om hjelp utenfra. En kvinne skrek at noen holdt på å drepe henne, og panikken i skrikene hennes gjorde det tydelig at det var dødelig alvor.

Andrew skjønte at han ikke hadde et sekund å miste, og hadde verken tid til å ringe politiet, kle på seg, eller engang løpe for å bruke ytterdøra. Bare iført boksershortsen løp han ut gjennom soveromsvinduet og mot dødsskrikene ute på gata.

«Det var helt instinktivt. Jeg hadde verken sokker eller sko på meg. Det jeg hørte var ren og skjær panikk,» forteller Andrew.

Ute på gata så Andrew en bil med motoren igang, og like ved den sto en mann og slo en kvinne gjentatte ganger i hodet. Pappaen nølte ikke et sekund, og gikk øyeblikkelig imellom for å redde den ukjente kvinnen fra mannen.

«Ansiktet hennes var dekket av blod, så jeg dro ham bort fra henne og gav ham noen slag i hodet,» forteller han videre.

Angriperen var tydeligvis ikke forberedt på noen slåsskamp, og prøvde å rømme tilbake til bilen sin. Andrew klarte å holde ham igjen, og snappet nøklene ut fra bilen, slik at han ikke skulle komme seg unna. Så gikk han for å støtte den livredde kvinnen, mens politiet var på vei.

Etter hendelsen har Andrew fått den velfortjente tittelen som helt, og kvinnen han reddet er ham evig takknemlig:

«Han reddet livet mitt, bokstavelig talt. Han brydde seg ikke om hva som skjedde med ham selv, bare han reddet meg. Det er noe helt utenom det vanlige, og det var som en gudegave. Om det ikke hadde vært for motet hans vet jeg ikke om jeg hadde vært i live i dag.»

Andrew beviser med dette at når det står om livet, så kan man ikke vente. Det står ofte om sekunder, og om det betyr at en må ut i bare boksershortsen – ja, da må man bare det!

DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook for å hylle Andrews heltemot!