16. juli 2024

Mammaen klarte ikke roe ned barna på flyet. Da sier den fremmede 5 ord som forandrer ALT:

Det er ikke alltid lett å fly alene med to små barn, og det fikk denne tobarnsmoren oppleve da hun og barna skulle reise hjem etter et besøk hos bestemor.

Dagen til mamma Jessica Rudeens hadde begynt bra, og hun hadde akkurat tatt med seg sin 4 måneder gamle sønn Alexander og sin 3 år gamle datter Caroline inn på flyet etter en hyggelig helg sammen med bestemor.

Men i det samme som flyet skulle ta av, skulle 3-årige Carolines humør ta en helomvending. Hun ble illsint, begynte å skrike og gråte, og selv om den fortvilte mammaen gjorde alt hun kunne for å roe henne, var det ingenting som virket.

Snart begynte også lille Alexander å stemme i hylekoret, og passasjerene rundt dem sendte dem stygge blikk, og klaget høylytt over «bortskjemte drittunger» og «dårlige mødre».

Mammaen kjente panikken gripe henne om brystet, men så skjedde det plutselig noe uventet: Mannen som satt på raden ved siden av Jessica og barna gav henne et vennlig smil og sa: «Her, la meg hjelpe deg,» og strakk seg etter den furtende Caroline. Han hilste på henne og spurte om ikke hun kunne vise ham tegneboken sin.

Og vips – så var jenta rolig og fornøyd igjen!

 

Jessica ble først helt stum, men flommet nesten over av takknemlighet da 3-åringen endelig sluttet å skrike, og hun kunne få roet sønnen ned.

Gjennom hele resten av flyreisen oppførte barna seg som små engler, og Caroline satt å tegnet og lo sammen med den fremmede mannen. De to snakket om alt mellom himmel og jord, og han viste stor interesse for alle de ville historiene hennes.

 

Han fortalte til Jessica at han og kona hadde opplevd det samme selv for mange år siden, og at han bare var glad for å kunne hjelpe til.

Til mammaens store hell, skulle mannen også ta det samme tilknytningsflyet videre hjem, og de satt nok en gang like ved hverandre. Slik gikk det altså til at lille Caroline gikk hånd i hånd med mannen til neste fly, og de to fortsatte å tegne og prate sammen hele veien hjem.

 

Den fremmedes omtanke og vennlighet reddet hele dagen til den lille familien, og nå deler hun historien for å fortelle hvor mye den fine gesten betydde for henne. Hun håper at andre vil bli inspirert til å hjelpe sine medmennesker slik som den fremmede mannen gjorde for henne, og takker ham på det dypeste for hjelpen hun fikk.

Snakk om å ha et hjerte av gull! DEL gjerne historien med vennene dine på Facebook for å hjelpe mammaen spre dette viktige budskapet!