Mammaen gleder seg til å høre sønnens replikk i skuespillet: Da RIVER læreren mikrofonen bort

7373

Barn kan være noen ordentlig hardføre små mennesker, men noen ganger trenger de også litt ekstra kjærlighet, omsorg og, ikke minst, respekt. Men det er noe denne læreren gav totalt blaffen i under barnas skuespill for årets høsttakkefest!

Amanda Riddle fra USA er mammaen til Caleb. Han er seks år gammel og på det autistiske spektrumet.

Både mor og sønn hadde lenge gledet seg til barneskolens skuespill til høsttakkefesten, og Caleb, som spilte kalkunen, hadde bare fått én ting å si: helt på slutten skulle han få lov til å avslutte fremføringen med et koselig «Takk for oss! Gobble gobble gobble!»

Men da gutten spent stilte seg i kø foran mikrofonen for å si setningen sin, snappet læreren den til seg før han fikk sagt et eneste ord.

Youtube

I sjokk står han der, og utbryter «Å nei!» og begynner å gråte foran det tomme mikrofonstativet.

Uretten skjærer i mammahjertet til Amanda, og hun kan ikke forstå hvordan læreren kunne gjøre noe slikt mot sønnen hennes, som hadde gledet seg til dette øyeblikket i flere uker.

«Hun bare kom og snappet mikrofonen bort fra ham!» kan man høre henne si til sidemannen i videoen nedenfor.

Det så ut som samtlige andre foreldre og familier også reagerte på lærerens oppførsel, for de applauderer ekstra lenge for Caleb som står knust, forvirret og såret igjen oppe på scenen.

For en frekk og usympatisk lærer! SE hele hendelsen selv i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine hvis du også mener Caleb fortjente å si setningen sin!