Løven blir angrepet av 20 hyener og skjønner at han kommer til å tape: Så kommer REDNINGEN

3860

Løver er noen utrolige skapninger. Disse store kattene er majestetiske, sterke, utholdende og omtenksomme skapninger. Men det var ikke før jeg så dette klippet at jeg skjønte hvor lojale og modige de er!

I denne videoen følger Sir David Attenborough løvehannen Red der han er på vei til en vannkilde. Men ingen innser faren før det er for sent…

 

Lyden av hånende latter kan høres i det fjerne, og det kjennetegner bare ett eneste farlig dyr: hyener.

Hyenene omringer løven, og det kommer bare flere og flere av dem. Over 20 av dem ler rundt ham fordi de vet. De vet at de er mange nok til å drepe ham.

Red kikker rundt seg etter en utvei, men han er fullstendig innesperret og de kommer bare nærmere og nærmere. Noen av dem løper frem for å bite ham, og han må stadig forsvare seg og sørge for å holde dem alle på avstand.

 

Han blir snart fryktelig sliten… Han kommer ikke til å overleve alene mot dem stort lenger.

 

Man skjønner at filmskaperne ikke kan gripe inn, og må la livet (og døden) gå sin gang, men noen ganger er det vanskelig å akseptere… slik som nå.

 

Men så skjer det: En annen, yngre hannløve har hørt opprøret, og har kommet for å undersøke. Det viser seg å være søskenbarnet til Red, Tatu, og når han ser Red stående alene mot hyenene reagerer han på en helt utrolig måte!

 

SE hva som skjer når Tatu kommer løpende, og følg med på reaksjonen til Red etterpå! Jeg har gåsehud! DEL gjerne hvis du også ble imponert av å se dette!