Mammaen hører ukjent skrik fra babymonitoren: Får SJOKK når hun ser at babyen ikke er alene!

1403

Det finnes mange som går ufrivillig barnløse, og dette er noe som virkelig kan tære på både psyken og forholdet. Ekteparet Roy og Bernita Rogers vet dette så altfor godt, og etter å ha mistet 3 barn trodde de ikke at de noen gang ville komme til å få barn selv.

Helt oppløste i tårer etter at deres tredje barn døde etter at det ble født altfor tidlig, gav de opp drømmen sin om å bli foreldre. Men så, helt ut av det blå, dukket det plutselig opp en herreløs kattunge i hagen deres. De tenkte at om ikke en baby, så kunne de i hvert fall ta varer på denne lille skapningen.

Katten var svart som natten, og fikk det passende navnet Midnight.

Til tross for at svarte katter har rykte på seg for å betyr ulykke, brakte Midnight alt annet enn ulykke til det barnløse paret.

Bare et år etter at Midnight hadde blitt en del av familien, ble Bernita gravid igjen – og denne gangen gikk det bra!

 

De fikk en liten jente som fikk navnet Stacey. Midnight hadde passet godt på mammaen gjennom hele graviditeten, og både mammaen og Midnight passet på lille Stacey dag og natt etter at hun ble født.

Mammaen hadde alltid med seg babymonitoren, mens Midnight helst ville være inne hos Stacey hele tiden. Men så skjedde det som ikke skulle skje:

En dag da Bernita hadde besøk av foreldrene sine, kom Midnaght plutselig stormende ned fra barnerommet og hoppet opp og ned fra fanget hennes. Bernita ble irritert på katten og dyttet den bort – hun hadde babymonitoren rett foran seg og tanken streifet henne derfor ikke at noe kunne være galt med datteren.

Men Midnight var ikke ferdig. Den svarte katten løp opp trappene igjen, og snart hørte mammaen en fryktinngytende lyd fra babymonitoren der hun og foreldrene satt nede i stua.

 

Øyeblikkelig stormet mammaen opp trappene, og kunne se at lille Stacey var helt blå i ansiktet. Hun fikk ikke puste, og mammaen skyntet seg til sykehuset så fort hun bare kunne.

Takket være Midnight klarte legene akkurat å redde den lille jentas liv før det var for sent.

Det kan nesten virke som om Midnight var en skytsengel for denne familien… Uansett er det godt de fant hverandre! SE den utrolige historien om Midnight og Stacey nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!