22. juni 2024

Moren får tvillinger. Da gir hun et SVÆRT generøst tilbud til sin barnløse venninne!

Første gangen Andrea og Mark Rivas ventet barn, opplevde de det grusomme – en spontanabort.

Ekteparet ønsket seg barn mer enn noe annet, og fortsatte å prøve, men uten hell. Etter to år uten resultat bestemte de seg for å prøve IVF. Og i 2012 kunne de ønske velkommen til ikke bare én mirakelbaby, men to! Tvillingene Conor og Avery.

Men mens paret hadde satt igang med IVF, møtte de et annet par som også hadde problemer med å bli gravide, nemlig Sandi og Philip Palmisano, og de fire ble svært gode venner. Men Sandi og Philip hadde ikke like mye hell som Rivas-familien, og gikk over fire år uten noe resultat.

Da bestemte Andrea seg for å gjøre noe utrolig for venninnen sin: Hun tilbød seg å være surrogatmor for dem.

Sandi og Philip ble overlykkelige, og deltok aktivt gjennom svangerskapet for å hjelpe til så godt de kunne. Og de var med på ultralyden, hvor de fikk den utrolige beskjeden: De ventet tvillinger!

Så, i Februar 2014 kom lille Grayson og EmmaLee til verden. Sandi forlot aldri Andreas side under fødselen.

De to familiene holdt god kontakt med hverandre og lever travle liv med hvert sitt sett med tvillinger. Men så ble plutselig Andrea dårlig.

Bare for å være på den sikre siden tok hun en graviditetstest – og det viste seg at hun ventet barn igjen, bare måneder etter hun hadde født Grayson og EmmaLee!

Denne gangen hadde hun blitt gravid på naturlig vis, og legen sier først at hun bare venter ett barn denne gangen. Så tar han en nærmere titt på ultralydbildet…

SE hva han finner ut i videoen nedenfor, og DEL denne utrolige historien med venner og familie på Facebook!