Den nyfødte ble begravd i skogen og spist av maur. Du vil ikke TRO hvordan hun ser ut i dag!

6169

Denis Saranzew jobber som sikkerhetsvakt på en fabrikk i Chelyabinsk, Russland, og patruljerer flere ganger om dagen gjennom området. Men en dag hørte han noe som forundret ham. Fra skogen like ved fabrikken kunne han nemlig høre de desperate skrikene til en baby.

Den unge mannen reagerte umiddelbart, og fulgte lyden til en grøftekant. Der kunne han se en liten arm…

Han kastet seg ned og dyttet til side jorden som dekket den lille babyen, og så den lille jenta inni en lukket plastpose. Han åpnet den og tok ut babyen som var dekket av skitt og insekter, men som fremdeles – heldigvis – var i live.

På vei til sykehuset ringte Denis til politiet. Den lille jenta var bare fem dager gammel og maur hadde spist seg dypt inn i ørekanalen hennes. At hun fremdeles var i live var virkelig et mirakel.

Mirakeljenta fikk navnet Kristina, og kom seg snart. Øynene og ørene hennes var hardest rammet, men også de ble snart bedre. Hun la på seg raskt, og utviklet seg helt perfekt.

Mammaen hennes ble funnet kort etter at Denis ringte politiet, og 22-årige Olesja Lukjanowa ble øyeblikkelig arrestert. I avhør sa hun først at hun hadde blitt voldtatt, men innrømmet senere at hun bare ikke orket ansvaret med å ta vare på en baby.

Pappaen, Andrej Schelischpanow, ble kontaktet og han kunne ikke tro sine egne øyne. Han og Olesja hadde bare vært sammen noen måneder før hun ble gravid, og mens han ønsket å fortsette forholdet og beholde babyen, ønsket hun å ta abort. Kort etter at han trodde hun hadde tatt abort, slo de opp og han møtte sin nåværende kone Tatjana.

Etter at Andrej fikk beskjeden fra politiet, hastet han til sykehuset for å møte datteren sin. Etter å ha tatt en DNA test og rådført seg med kona si, bestemte de seg for å ta vare på den lille jenta selv. Mammaen, Olesja, fikk bare to års prøvetid i fengsel. Mange oppfatter denne straffen som altfor mild.

I videoen nedenfor kan du se hvordan Kristina har det nå, sammen med pappaen og den nye mammaen sin. De to elsker henne mer enn noe annet i verden, og kommer til å gi henne et liv fullt av kjærlighet og trygget – akkurat det den lille jenta trenger nå.

SE videoen (på russisk), og DEL gjerne denne historien videre med vennene dine på Facebook!