Visste du at Patrick Swayze kunne synge så vakkert? HØR tolkningen hans av denne klassikeren!

1392

Patrick Swayze vil nok for alltid være mest kjent for sin rolle i filmen ‘Dirty Dancing’, men dette multitalentet var ikke bare en talentfull skuespiller som kan danse – han sang også!

Countrylegenden Larry Gatlin skrev faktisk sangen ‘Brothers’ sammen med den kjente skuespilleren, og låten var faktisk i soundtracket til Swayze-filmen ‘Next of Kin’.

De to ble venner da de møttes for første gang i 1986, og Gaitlin fortalte om møtet etter vennens bortgang: «Jeg sto i en heis i Austin, Texas, sammen med mange andre. Heisen åpnet seg og jeg sa: ‘Patrick Swayze. Jeg elsker skuespilleriet ditt.’ Han sa: ‘Larry Gatlin, jeg elsker sangene dine og låtskrivingen din.’ Jeg sa: ‘La oss bli venner.’ Han sa: ‘Det var en god idé!'»

Patrick Swayze døde av kreft i 2009, men denne videoen av ham og Larry Gatlin som synger klassikeren ‘Love Hurts’ så jeg først i dag..! Dette er en nydelig tolkning som alle Swayze-fans burde høre.

SE videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også husker Patrick Swayze fra ‘Dirty Dancing’!