Ny frekk tyveritrend: Dette trenger ALLE bilister å vite når de stanser på en bensinstasjon!

4409

Det er trist men sant: tyverier skjer hele tiden rundt omkring i denne verden, bare fordi noen frekke folk ikke kan forskjell på «mitt» og «ditt». Vi gjør stadig mer for å forhindre dette, og setter alarm på huset, setter opp kameraer, og installerer nye låser. Men det tyver mangler i folkeskikk tar de igjen med kreativitet.

I dag kan tyverier skje hvor som helst, når som helst, og ofte når du minst venter det – som når du står å fyller bensin.

Denne nye trenden blant tyver rammer oftest ensomme kvinner på bensinstasjonen, og det har blitt observert en eksplosjon av disse tilfellene i Los Angeles, USA.

Amerikanske medier kaller denne typen tyverier for «sliding» da de er «glidenede» tyverier.

Dette gjør tyvene på følgende måte: De ser deg på bensinstasjonen, svinger inn like ved deg og venter til du går ut av bilen din for å fylle. Noen ganger tar det litt tid før vi kommer skikkelig igang med arbeidet, og da slår de til:

Tyven åpner døren sin forsiktig, «glir» langs bakken og åpner bildøren din lydløst – så stjeler han vesken din og andre verdisaker.

Før du vet ordet av det har han lukket døren din igjen, sneket seg tilbake i sin egen bil og kjørt avgårde – og du merker det ikke engang før du setter deg inn igjen.

Hele prosessen tar ikke mer enn 15 sekunder, og politiet i LA anbefaler nå alle å låse dørene til bilen og lukke alle vinduer mens de forlater kjøretøyet – selv bare for de få minuttene de fyller bensin.

Har du hørt om denne tyverimetoden før? SE videoen nedenfor, og hjelp andre være på vakt mot disse frekke tyvene ved å DELE denne artikkelen!