På tur med hunden sin ser han noe i vannet – og bestemmer seg øyeblikkelig for å hoppe uti!

661

Mennesker som ikke nøler et sekund for å hjelpe andre har alltid hatt min dypeste respekt. De som gjør det samme for dyr i nød har hjerter av gull!

Noen ganger i livet kan situasjoner oppstå der du har valget mellom å bli en tilskuer eller en helt. Valget du tar kan redde liv.

For Jack Bennett ble valget enkelt da han så en katt i knipe under en tur med hunden sin. Han måtte stoppe opp får å se hva det var i vannet, men da han så det reagerte han umiddelbart.

 

En liten katt var stresset og sliten, og balanserte på et rør over vannet. Den kunne ikke komme seg unna, og den eneste måten den kunne komme seg til sikkerhet på var ved å svømme til strandkanten – men det så det ikke ut som om den turte.

Mens flere samlet seg for å se på den stakkars katten, begynte Jack øyeblikkelig å vasse uti vannet for å redde katten. Han svømte over, hentet katten ned på skulderen sin, og bar den trygt i land. For en flott redningsaksjon!

SE hele redningsaksjonen i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å hylle slike modige dyrevenner som Jack!