Folk i tårer etter Harrys bryllup: Var den tomme stolen en hyllest til Diana? Sannheten AVSLØRT

1765

Kirkeklokkene ringte ut i en sang av glede og kjærlighet på lørdagen som var i St Georges Chapel i Windsor, utenfor London. Under en strålende sol og til folkets store jubel, fikk prinsen endelig sin prinsesse.

Dette er et bryllup folket kommer til å huske i årevis fremover, men det var umulig å skyve bort tanken om at det var noe som manglet. Eller rette sagt: noen.

Mens vi så Meghans mamma kjempe mot tårene under den vakre vielsen, kunne vi ikke unngå å tenke på mammaen til prins Harry, Diana.

Hun døde tragisk i en bilulykke i Paris i 1997, og hun elsket sønnene sine høyere enn noe annet i livet.

 

Etter hennes altfor tidlige bortgang, har både Harry og William snakket åpent om savnet og sorgen etter mammaen, men også om hvordan de prøver å hedre henne i alt de gjør – spesielt for folket.

Det var dette som fikk pressen over hele verden til å lure da de så den tomme stolen ved siden av prins William i bryllupet. Horfor var den tom? Hvem kunne den være ment til?

 

Dette fikk mange til å spekulere i om Harry med vilje hadde latt en stol stå tom som en hyllest til prinsesse Diana, som en hyllest til hennes minne og stadige plass i deres liv og deres hjerter.

 

Men nå skriver flere britiske medier at den egentlige grunnen til den tomme stolen har en langt mer praktisk årsak.

Den tomme stolen skal nemlig ha vært for Harrys bestemor, dronning Elizabeth, som satt like bak. Britiske kongelige skikker sier at dronningen skal ikke ha noen foran seg som hindrer utsikten, og at det var derfor stolen sto tom.

 

Men Harry hedret mammaen på flere måter i bryllupet likevel: 

1. Meghans forlovelsesring er laget av diamanter fra prinsesse Dianas samling.

2. Meghan hadde på seg en av Dianas ringer senere på bryllupsfesten.

 

2. St. Georges Chapel var fylt til randen av av Dianas yndlingsblomster.

3. Prins Harry skal ha håndplukket Meghans blomsterbukett selv, med blomster fra Dianas hage i Kensington Palace.

 

«Jeg kan nå si at etter at jeg mistet min mor som 12-åring, og stengte av alle følelser i over 20 år, at det har hatt en ganske alvorlig påvirkning på både mitt privatliv og arbeide. Jeg var nær ved å bryte sammen flere ganger, alle løgner og misoppfattelser trengte seg på fra alle kanter,» fortalte prins Harry i en rørende og åpen samtale med William og Kate som ble filmet for kampanjen Heads Together.

 

Nå har han det bedre enn noen gang, og har endelig giftet seg med sin store kjærlighet, Meghan.

 

Slik så prinsesse Diana og prins Charles ut i deres bryllup i 1981.

 

Diana ble bare 36 år, men hun vil for alltid leve videre gjennom sønnene og alt de gjør hver dag for å hedre minnet hennes.

 

Diana, du kan være stolt av guttene dine – de tar etter deg alt som er godt. Hvil i fred, folkets prinsesse.

DEL gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også la merke til hvordan Harry hedret mammaen i bryllupet!