Her er den første videoen av guttene ute av grotten i Thailand: «Alle er sterke!»

413

Etter flere uker med bekymringer for guttenes liv etter dramaet i grotten i Thailand, kommer endelig den første videoen av guttene i frihet! De bøyer hodet i respekt og takknemlighet, vinker og viser fredstegnet fra sykehussengene.

Og mens guttene er ved godt mot, kan også legene komme med gode nyheter:

«Ifølge vår bedømmelse er de alle i god form og viser ikke tegn på stress. De fleste guttene gikk ned i gjennomsnitt to kilo,» sier Thongchai Lertwilairattanapong, fra helsedepartementet i Thailand, på en pressekonferanse.

Samtidig med dette ble det også vist en hilsen fra guttene i frihet på pressekonferansen.

 

Guttene i en alder av 11 til 16 år og deres 25 år gamle trener har vært fanget i over to uker i et 10 km langt grottesystem, og det var alltid en fare for at livene deres kunne gå tapt. Heldigvis ble ikke dette tilfellet:

«De er alle sterke, både i kropp og sinn,» sier sykehusdirektøren Chaiwetch Thanapaisal.

 

Det er en sann glede å se alle guttene i god behold, og vi håper at de snart er ute av sykehuset og kommer seg hjem til familiene sine! SE videoen selv nedenfor, og DEL de gode nyhetene med vennene dine på Facebook!