Harry og Meghan gav bort blomstene sine fra bryllupet. Til hvem? De som trenger dem aller mest!

1205

Med mindre du har bodd under en stein den siste uka, så har du fått med deg at det var et kongelig bryllup i England på lørdag som var. Prins Harry og Meghan Markle gav hverandre sitt ja, og nå dukker flere og flere historier opp – slik som denne:

For med et så stort og historisk bryllup er det vel ikke så mange som tenker på hva som skjedde med alle de vakre blomstene etter vielsen? Det hadde det unge paret tenkt på på forhånd – slik at ingenting skulle sløses bort og kastes.

De ønsket å spre kjærlighet og glede ved å donere blomstene sine til St. Josephs Hospis i London. Her på sykehjemmet pleies mennesker som er ved livets ende, og sykehjemmet kunne på søndag stolt fortelle at de hadde fått en «spesiell leveranse» med blomster.

 

Og de kunne ikke takke Harry og Meghan nok.

«Sykehjemmet vårt dufter og ser helt fantastisk ut! For en fantastisk fin gest,» skriver de.

Bare se gleden som stråler fra øyene til denne eldre kvinnen med armene fulle av kongelige blomster!

For en gjennomtenkt og vakker gest fra prins Harry og Meghan! Dette er et par som alltid vil gjøre det beste for folket, og som gjerne deler sin lykke med andre.

Vi ønsker dem alt godt for fremtiden – DEL gjerne hvis du også gjør det!