Hun tok vare på sin syke mann i 20 år. Når han dør ringer sønnen med en UTROLIG overraskelse!

1132

Carla Brookes er en svært selvoppofrende og godhjertet kone. I 20 år tar hun vare på mannen Karl etter at fikk et slag. Men når han døde følte hun et stort tomrom: Livet gav ikke så mye mening lenger. Da fikk sønnen hennes en fantastisk god idé.

Sønnen Barton hadde selvsagt vært hjemme med mammaen i dagene etter farens død, og det var på én av disse dagene at han satt å bladde i et gammelt fotoalbum. Han vendte en side og så et gammelt postkort mammaen hadde skrevet fra en reise i Europa i 1062.

Og da slo det ham: Han ønsket å takke mammaen for alt hennes harde arbeid ved å ta henne med på en reise til Europa! De skulle besøke hele 20 land, ett for hvert år hun hadde tatt vare på ektemannen.

Håpet hans var at reisen kunne være en måte for henne å bearbeide sorgen på etter mannens lange sykdom og bortgang. Så han satte seg ned å begynte å planlegge.

«En dag ringte jeg og spurte hva hun skulle gjøre i dag. Hun svarte at hun skulle besøke noen venner og så hvile litt. Da spurte jeg om hun ville bli med til Paris og hun ble kjempeglad! Men da hadde hun ingen anelse om at vi faktisk skulle reise i mange måneder. Og vi skulle ikke bare besøke Paris, vi skulle også til London, Barcelona og Roma. Det er et stort eventyr for å gi tilbake litt for alle årene som hun tok vare på pappa,» sier sønnen.

For en fantastisk god sønn! Vi må virkelig ta vare på tiden sammen med dem man elsker, og aldri ta livet for gitt.

DEL gjerne denne fine historien med vennene dine om du også synes at dette var en fin overraskelse!