Sønnens snare kommentar om mammas bind får hele butikken til å GRÅTE av latter!

1353

Det er kanskje vanligst å høre om hvordan foreldre gjør barna sine flaue, men noen ganger byttes rollene om – spesielt når barna er litt yngre! Dette kan mammaen Sherrie Kimber bekrefte…

I et innlegg på Facebook-siden Love What Matters forteller Sherrie om opplevelsen hun hadde med sønnen Carson da de var i butikken nylig.

De to sto i kassen for med alle varene sine, og Conor hadde insistert på å bære mammaens bind gjennom hele butikken. Da de kom frem til kassen vendte Conor seg til mannen som sto bak dem i køen, og sa fem godt utvalgte ord. Det var alt som skulle til for å få hele butikken til å knekke sammen i latter!

Dette skriver hun:

«Jeg måtte stikke raskt innom butikken, og da jeg kom til ‘kvinnehyllen’ snappet jeg raskt til meg en pakke Always-bind, og Carson insisterte på å få bære dem. 

Vi kom oss til kassen og jeg plasserte raskt alle de andre varene på båndet, og snudde meg mot Carson. ‘Vær så snill å legg dem opp her,’ sa jeg. Han snudde seg mot mannen bak oss og sa (så høyt han bare kunne) ‘Dette er MAMMA SINE BLEIER!’ og la dem stolt oppå båndet i kassen…

Mens mannen prøvde å holde latteren inne (og alle andre også), snudde Carson seg mot meg og sa: ‘Mamma, ikke tiss i dem, du må tisse i potten!’

Da klarte ikke de rundt oss å holde seg lenger… Ikke la det søte fjeset hans lure deg..!»

Haha, barn er herlige, morsomme og noen ganger direkte pinlige – men det er jo også derfor vi elsker dem så høyt! DEL hvis du også hadde rødmet av dette på butikken!