16. juli 2024

Hjorten nøler med å forlate butikken. Da innser kassadama at den prøver å fortelle henne noe!

Julen er like rundt hjørnet, og jeg har som vanlig enda ikke handlet ferdig julepresangene… Nok en gang kommer jeg til å måtte løpe inn i butikker å panikk-shoppe helt til siste sekund – og det var kanskje det problemet denne hjortemammaen hadde også?

Lori Jones jobber på presangbutikken Horsetooth Inn and RV Park, i Fort Collins, Colorado i USA. Gavebutikken hennes ligger i et vakkert naturområdet der folk drar for å gå på turer og campe, og ville dyr er stadig å finne i skogene rundt. Men det er litt mer uvanlig at dyrene kommer vandrende inn i butikken hennes.

Lori fikk seg litt av en overraskelse da denne hjorten gikk rett inn i butikken!

 

Hun forteller i etterkant at den gikk inn og kikket seg litt rundt i butikken – akkurat som en helt vanlig (menneskelig) kunde.

 

«Det var het hysterisk , hun (hjorten) kikket på solbriller og chips. Jeg klarte ikke å slutte å le!» forteller Lori lattermildt.

 

Men det var ingen tilfeldig hjort som hadde vandret inn: Dette er selveste sjefs-mammaen i en stor hjortefamilie i området, og mange har sett henne og ungene vandre rundt for å finne noe godt å spise.

Derimot så har ingen sett at hjortene har hatt noe stort behov for shopping før!

Lori bestemte seg for at det var på tide å få hjorten ut av butikken, så hun lokket henne ut med litt mat.

Det trodde Lori skulle bety enden på dette merkelige møtet, men der tok hun jammen feil!

«30 minutter senere kommer hjorten tilbake igjen, og denne gangen har hun med seg hele familien!» sier Lori og fortsetter:

 

«Jeg var på kontoret og hadde vareopptelling da jeg plutselig så henne inni butikken igjen. Denne gangen hadde hun tatt med seg sine to tvillinger og en yngre hjort hun hadde adoptert.»

 

Men Lori mente at barna måtte vente på mammaen sin i døren.

 

«De kikket inn døråpningen som om de ville spør ‘Kan vi også få komme inn?’ Jeg svarte ‘Nei!'» sier Lori og ler. «Det var så morsomt!»

Lori mistenker at hjorten hadde lyst på mer mat til seg selv og barna, og hun måtte nok en gang lure dem alle ut med litt mat…!

 

Etterpå klappet hun i hendene for å få mor og barn til å dra tilbake til skogen igjen. «Ta med deg ungene hjem!» ropte hun etter dem da de trippet inn mellom trærne.

«Det var bare en så fantastisk ting å se, de ville dyrene som bor i dette området er virkelig noe for seg selv!»

DEL om du også synes det hadde vært morsomt å fått besøk av denne snåle hjortefamilien!