16. juli 2024

9 bevis på at naturen alltid vinner over menneskeheten:

Planeten vår er over 4 milliarder å gammel, mens det moderne mennesket først kom på banen for 125 000 år siden. Men til tross for at vi har vært her såpass kort tid, så har vi virkelig satt spor etter oss…

Veier, søppel, bygninger, ødeleggelse av skoger, osv. viser at menneskene på denne jorden har vært svært opptatte, og mye av aktiviteten vår har satt varige spor på naturen. Trodde vi.

For det viser seg ut ifra disse bildene at naturen er sterkere enn oss, og vår utrettelige ødeleggelse. Disse 9 bildene bør vise oss hvorfor vi skal ha så endeløst stor respekt for Moder Jord:

1. På Vashon Island, Washington, USA, kan man finne en barnesykkel som har blitt «spist» av et tre.

 

2. Her har sand tatt helt over et forlatt hus i Namibia!

 

3. Da karusellene sluttet å gå, da klatret naturen opp!

 

4. Et 102 år gammelt skip har blitt erobret av naturen i Sydney, Australia.

 

5. Det gamle pianoet som står utenfor California State University har blitt delt i to av treet!

 

6. Vi mennesker lager mye i grått og brunt, men når naturen tar over farger hun det i alle regnbuens farger, slik som dette forlatte jernbanesporet i Paris!

 

7. Vintage Automobile Graveyard i Belgia ser ut som en gammel kirkegård for biler – spooky!

 

8. Tanken var at dette bygget i Bangkok skulle bli et stort og vakkert galleri med mangfoldige besøkende. Bygget ble derimot oversvømt og nå har fiskene flyttet inn!

 

9. I Hong Kong er husene høye og mange – men trærne vinner over betongen!

 

Naturen er sterkere enn vi ofte tror, men hvis vi fortsetter slik vi gjør nå, er det stor sjanse for at den ikke kommer til å klare å hente seg inn igjen. DEL disse vakre bildene med vennene dine på Facebook!