Fotografen skal ta bilder av den nyfødte babyen, men SE hva som dukker opp i bakgrunnen:

4946

Det å få barn er kanskje det aller største som kan skje en person her i livet. Det er derfor ikke rart at mange nybakte foreldre ønsker å forevige den første tiden med babyen sin for alltid.

Det var nettopp det foreldrene til lille Connor ønsket å gjøre, så de leide inn en fotograf som skulle sørge for at bildene ble så fine som overhodet mulig. Men de hadde aldri kunnet forutse hva som skulle skje midt i fotoshooten!

Connor var bare en knapp måned gammel da de tok kontakt med fotografen Megan Rion, som er en ekspert i å ta nydelige bilder av nyfødte.

De bestemte seg for å bruke de vakre høstfargene i naturen rundt seg, og dro ut til Louisiana State Park, hvor de pent plasserte en sovende Connor på en høyballe, omgitt av gresskar og vakre blader.

Men etter bare et par bilder skjedde det noe utrolig. En vakker hjort kom ut fra skogen og ville gjerne bort å hilse på lille Connor. Den listet seg forsiktig bort til ham mens han sov søtt, og snuste litt på hodet hans.

Imagine That Photography by Megan Rion/Facebook

 

Fotografen Megan knipset raskt noen utrolige bilder før den kom for nærme, og hun og mammaen passet på at Connor hadde det bra mens hjorten deretter viste interesse for å høyet han lå på.

Resultatet ble uansett helt magisk, og bildet ser ut som om det er hentet fra et eventyr!

Imagine That Photography by Megan Rion/Facebook

 

Etter at bildene ble delt på sosiale medier har de spredt seg som ild i tørt gress over hele nettet. Og det er jo ikke så rart, med tanke på hvor eventyrlig vakre de er!

Snakk om å være heldige med fotoshooten – det er nok ikke mange småbarnsforeldre som har vært like heldige!

DEL gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også synes bildene ble helt fantastiske!