«Aggressiv» pitbull blir hentet ut fra voldelig hjem. SE forvandlingen bare noen uker senere:

504

Denne «aggressive» hunden hatet alle menn han så fordi matfar slo og sparket ham hjemme. Heldigvis reddet ekskjæresten til mannen hunden ut  og kunne gi ham til disse fantastiske hundetrenerne!

Begynnelsen av videoen nedenfor er ganske skremmende da man ser hunden Diesel angripe mennene som har kommet for å redde ham. Den aggressive oppførselen er egentlig bare en reaksjon på den enorme frykten han har følt hjemme i flere år…

Ekskjæresten til Diesels tidligere eier var nemlig så voldelig at den stakkars hunden er livredd for alle menn han ser, og kan fort finne på å angripe dem for å forsvare seg selv.

Heldigvis skremte ikke dette bort disse tøffe dyrevennene fra New York Bully Crew, og de tok ham med seg for å prøve å hjelpe ham bli kvitt frykten sin, slik at han kan få seg et nytt permanent hjem sammen med en kjærlig familie.

«Med kjærlighet, tid og tålmodighet kan enhver hund bli bra igjen,» sier mannen som reddet ham. Han forsøker å vinne tilliten til Diesel sakte men sikkert ved å gi ham faste rutiner, klare kommandoer,  og masse kos og skryt. De to går på turer flere ganger om dagen, og hver dag blir Diesel litt tryggere på at han ikke trenger å frykte noe fra mennene rundt seg.

Etter at noen uker har gått er Diesel som en helt annen hund. Han vil ha kos hele tiden, elsker oppmerksomhet og han går perfekt sammen med andre mennesker og hunder. Snakk om helomvending!

 

Dette viser bare at hunder er naturlig godhjertede skapninger, og at «slemme» hunder bare er et produkt av de dårlige menneskene de befinner seg rundt…

SE den utrolige forvandlingen til Diesel i videoen nedenfor, og DEL gjerne historien med vennene dine hvis du også likte denne forvandlingen!