2-åringen får sceneskrekk før ballettoppvisningen: Det pappaen gjør da HYLLES over hele nettet!

482

2 år gamle Bella Daniels har øvd i flere uker på den store ballettoppvisningen, men i siste sekund går alt galt. Da kommer pappaen heldigvis til unnsetning!

Drakten sitter perfekt, håret er satt opp i en pen dult, og dansen er øvet inn – alt var klart da Bella skulle ut for å danse i sin aller første ballettoppvisning. Men så kom sceneskrekken.

Den vesle jenta begynte å strigråte på scenen, og turte plutselig ikke å danse likevel. Heldigvis er ikke pappa langt unna!

Pappa Marc sitter blant publikum med lille baby Suri i armene. Når han ser datteren gråte på scenen løper han bort for å trøste henne, men han bærer henne ikke av scenen:

«Jeg kunne se at hun egentlig ville bli på scenen, og ville ikke hindre henne i det ved å følge henne ut,» forklarer pappen, som har tre døtre. «Jeg spurte henne om hun ville danse med pappa, og hun nikket. Jeg har ofte øvd med henne hjemme, så trinnene var ikke akkurat nye for meg!»

 

Slik ender den store, sterke pappaen oppe på scenen med en baby i den ene armen og lille Bella i den andre.

Flere foreldre filmet oppvisningen, og en video ble snart delt på sosiale medier – etter det spredte videoen seg som ild i tørt gress over hele verden!

SE den herlige videoen selv nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også synes at Marc er en fantastisk god pappa!