Papegøyen utfordrer fuglevennen til dans: SEKUNDER senere klarer ingen å holde latteren inne!

1030

Om du tilbringer like mye tid på nettet som det jeg gjør har du nok sett dyr som danser før: Hester som svinger på nakken i takt med musikken, hunder som synger og hopper rundt på to, og katter som danser ballett – men jeg har aldri sett dette før!

Fuglene Jonathan og Sadie er to fugler som har en helt utrolig rytme i sine fjærkledde små kropper, og jeg er bare så lykkelig over at det hele ble fanget på kamera!

I videoen nedenfor kan man se at når matmor setter på sangen ‘What is Love’ av Haddaway så begynner Jonathan og Sadie å danse. Faktisk ser det nesten ut som en slags ‘dance-off’ der de to utfordrer hverandre til å danse, og prøver å overgå den andre!

SE den fantastisk herlige videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis Jonathan og Sadie fikk deg til å smile!