22. juli 2024

Tenåringsmammaen viser frem de rørende før- og etterbildene. Resultatet er HJERTEVARMENDE

En positiv graviditetstest er alt noen par håper og drømmer om. Og når den endelig kommer, kommer også lykken og gledestårene. Men situasjonen ser ganske annerledes ut hvis du finner ut at du er gravid når du fremdeles går på skolen.

For 18 år gamle Caitlin Fladager var det et sjokk å finne ut at hun var gravid. Den kanadiske jenta og hennes bare 17 år gamle kjæreste Noah Slomski er svært forelsket i hverandre, men en baby var absolutt ikke en del av planen enda. Problemet blir snart klart for Caitlin: statistikken viser at de fleste tenåringspappaene forlater mødrene når ting blir litt tungt, og det er ingen som stoler på at tenåringsgutten kommer til å ta ansvar.

Det er spesielt de voksne rundt Caitlin som advarer henne: De forteller den gravide jenta at hun kan forvente seg at Noah vil gå fra henne og babyen så snart som mulig. Hvilken 17-årig gutt vil vel ta ansvaret for en baby? Men når Caitlin spør Noah om hvordan han var annerledes enn alle de andre tenåringspappaene der ute, gir han henne et svar hun aldri vil glemme: «Jeg antar at du bare får vente og se, slik at jeg kan vise deg.»

Og han holdt løftet sitt. Nå, fire år senere, er Caitlin og Noah fremdeles sammen, og de har til og med giftet seg! Familien har også vokst, og de har nå datteren Arianna og 1 år gamle Jack. Noah er den beste pappaen barna kunne hatt, og han tok ansvar fra første dag – dette er litt av en rollemodell som barna kan se opp til!

Caitlin delte derfor dette helt spesielle før- og etter-bildet for å hylle ektemannen sin:

Noah og datteren Arianna har til og med deres helt egne lille tradisjon: Én gang i måneden tar Noah datteren med på en «date», og han hjelper henne velge en fin kjole, tar med blomster til henne, og tar henne med ut for å dele en dessert.

«Jeg har lyst til å tilbringe mer tid med henne,» forteller pappa Noah. «Vi tilbringer alltid masse til sammen uansett når jeg kommer hjem fra jobb, men det er aldri bare oss to alene.»

Mamma Caitlin synes dette er en helt fantastisk tradisjon for far og datter: «Arianna vil alltid skjønne måten hun fortjener å bli behandlet på siden pappaen hennes er et så godt forbilde.» Og sønnen Jack kommer til å vokse opp som en like god mann som sin far ved å se hvor godt Noah behandler familien sin.

Selv om den unge familien kanskje ikke fikk en helt ideell start, så har de absolutt gjort det beste ut av situasjonen – og lever i dag lykkelige sammen til tross for at ingen trodde at de skulle klare det.

Hvert år er det mange tenåringer som blir foreldre for første gang. På grunn av skole og lite penger er de helt avhengige av et godt nettverk som kan hjelpe dem til å klare seg, og utsiktene ser ofte dystre ut for forholdet. Men med disse bildene viser Caitlin og Noah at det kan faktisk gå bra også – så lenge man er villig til å ta ansvar og jobbe for det!

For en fantastisk flott familie! DEL gjerne historien med vennene dine på Facebook hvis du også syns det!