UTROLIG: Katten blir funnet døende i ruinene etter skogbrannen. Men se på ham NÅ:

746

Nyheten om de massive skogbrannene i California ble spredt over hele verden, og det var som å se et flammehav sluke alt det kom over… Mennesker, dyr, hus og eiendeler – alt sto i fare for å gå tapt.

For at noen skulle klare å overleve en inferno som kunne smelte biler, det hadde ingen trodd. Likevel fikk denne mannen øye på noe utrolig da han gikk forbi ruinene der et hus hadde brent helt til grunne: en liten katt hadde overlevd!

Det var nesten mirakuløst å se at den lille katten hadde overlevd brannen, men det var tydelig at den var hardt skadet, livredd og utmattet. Heldigvis klarte denne dyrevennen å få tak i ham i ham og fraktet ham til veterinæren.

Katten var livstruende skadd og hadde alvorlige brannskader på store deler av kroppen, men veterinærene sa at hvis han overlevde de neste 48 timene, så ville han nok klare seg. Og redningsmannen har allerede gitt katten et løfte: hvis den overlever skal den få bli en del av familien hans!

Heldigvis overlevde katten de neste dagene, og fikk navnet Vulcan etter den romerske ildguden.

 

Men SE hva som skjer i videoen nedenfor når Vulcan kommer til sin nye familie! DEL gjerne denne utrolige historien med vennene dine på Facebook hvis du også elsker historier med en lykkelig slutt!