Mammaen forvandlet datterens rullestol til Askepotts vogn. Nå applauderes hun av TUSENER

193

Av og til går drømmer i oppfyllelse – bare spør tre år gamle Roslyn! Mammaen hennes beviser for alle at alt du trenger for å skape en uforglemmelig kveld for barnet ditt er litt fantasi og en god dose arbeid og kreativitet.

Mamma Tiffany Breen ønsket å gi treårige Roslyn en drømmekveld på Halloween, og kle henne ut som heltinnen sin: Askepott.

Rosalyn ble født med en ukjent muskelsykdom som hindrer henne fra å kunne gå, stå eller sitte oppreist selv.

«Roz er den lille prinsessen min, og hun elsker Disney og prinsesser så vi visste at Askepott var noe hun virkelig ville elske!» forteller mammaen.

Det tok litt arbeid og innsats, men med hjelp av noe julepynt, glitter og lys skapte mammaen denne utrolige vognen rundt datterens rullestol. Askepott selv ville vært stolt av dette!

«Jeg ville at hun skulle tiltrekke seg noe positiv oppmerksomhet. Ofte møter vi folk som stirrer på henne,» sier Tiffany.

Og for en oppmerksomhet hun har fått! Roslyn ble mottatt som en ekte prinsesse på Halloween, og nå får de også oppmerksomhet fra resten av verden.

For en fantasi! Roslyn fikk virkelig en magisk Halloween-feiring, og har en rullestol hun kan være stolt av. SE videoen nedenfor, og DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også synes hun ble flott!