22. juli 2024

Politiet hylles for reaksjonen da kollegaen var i nød : «En for alle, alle for en!»

Den kvinnelige politibetjenten sto og snakket med en mann på gata. Når hun snudde blikket bort fra ham ett sekund så han sitt snitt, og slo henne så hardt han kunne i ansiktet. Det skulle han få angre på!

Hendelsen fant sted i Skåne i Sverige, og politiet skriver dette på sin Facebook-side:

«Alarmen kom om at en kollega hadde blitt slått under en pågripelse. Alle biler i området svarer. Vi hører på radioen at det bråker. Vit at vi snakker for alle våre kolleger når vi sier at pulsen er på maks. Det eneste som eksisterer er å komme seg til den skadde kollegaen vår. 

Alle føler på det: En for alle, alle for en. 

En lang rekke av blinkende lys langs veien sees på den mørke veien. Midt oppi stresset, og ønsket om å komme frem så snart som mulig, så finnes det ikke et vakrere syn. Ingen bedre følelse. 

Når vi, som et team, beveger oss sammen mot målet, og målet er å arrestere den som har angrepet demokratiet og såret en av våre egne. 

Den kvinnelige kollegaen hadde fått seg en «tjyvsmäll». Han hadde altså slått til henne når hun ikke forventet noe, og ikke var klar. Når hun hadde sett en annen vei. 

Det var da han hadde slått. Slaget traff henne i ansiktet. 

Men bare glem at hun gav seg på grunn av det. Hun var fremdeles i full kamp med ham når alle bilene våre ankom. 

Hun fortjener alles respekt. I den blå familien slåss ingen alene. 

Gjerningsmannen trodde at han skulle ta beina fatt etter han hadde slått henne. Det gikk ikke så bra. Han er nå pågrepet og mistenkt for vold mot en tjenestemann. 

Vi ønsker kollegaen vår god bedring..»

 

Nå hylles politiet for innsatsen i hendelsen, og viste virkelig at politiet står sammen. På Facebook er kommentarene mange:

«Alle dere blålys fortjener respekt!»

«Bra at dere fikk tatt feigingen! Respekt til kollegaen som ikke gav seg. Respekt til alle politibetjenter!»

Politiet gjør en fantastisk god jobb for å holde oss trygge, og de er alltid de første på stedet når vi er redde og trenger hjelp. De setter livet i fare hver dag, og det er hjertevarmende å se at de også tar godt vare på sine egne!

DEL denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også er glad for at de fikk tatt den feige gjerningsmannen!