16. juli 2024

Han finner en stivfrossen katt på altanen og tror den er død. Men så ser han poten dens!

Den tykke pelsen til katter kan beskytte dem mot mye, men når det blir ordentlig kaldt ute trenger de å komme inn å varme seg.

Men katten Elsa hadde ikke noe hjem å gå til når hun ble skikkelig kald en vinterdag i februar. Til slutt kollapset hun på altanen til en fremmed familie – og ventet på å fryse ihjel.

Til tross for sine ni liv, må hun ha kjent at det nærmet seg slutten når hun ikke lenger kunne røre seg.

Men da kom mannen i huset hjem.

Han fikk sjokk når han så katten som lå stivfrossen på altanen, og trodde øyeblikkelig at den var død. Han gikk nærmere og klappet forsiktig på den stakkars skapningen – og det var da han så det:

Katten rørte såvidt på den ene poten!

Elsa hadde brukt sine siste krefter på å røre poten for å vise ham at hun fremdeles var i live. Da løftet mannen henne varsomt opp i armene sine, og bar henne inn. Han skulle redde den lille katten!

Han tok henne først med inn til badet og dyppet henne forsiktig i litt lunkent vann, bare for å få opp kroppstemperaturen hennes.

Etterpå tørket han henne og pakket henne inn i flere varme pledd. Elsa rørte seg enda ikke, men hun så ut som om hun hadde det behagelig.

Sakte men sikkert begynte kreftene hennes å komme tilbake, og hun klarte å bevege og løfte hodet. Like etter klarte hun å få i seg litt å drikke.

Seks timer senere klarte Elsa å reise seg. Ingen vet hvor hun hører hjemme, men én ting er sikker: Mannen reddet livet hennes!

Neste dag var Elsa mye bedre, og han tok henne med til veterinæren. Til tross for at hun var helt forfrossen kvelden før, hadde hun ikke fått noen varige skader.

Og enda bedre: Mannen ble så forelsket i den lille katten at han ba om å få adoptere henne. Nå kommer hun alltid til å ha et varmt sted og kjærlig familie å komme hjem til!

SE filmen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også vil gi en stor takk til mannen som reddet henne!