Brudens sønn døde før bryllupet. Når hun ser hvem som dukker opp brister hun ut i GRÅT

118328

Denne bruden opplevde alle foreldres verste mareritt før hun giftet seg. Å begrave sitt eget barn er en hjerteskjærende smerte jeg ikke ville ønsket på min verste fiende.

Man kan nesten ikke forestille seg de blandede følelsene til Becky Telly når hun skulle gifte seg. På den ene siden skulle hun endelig gifte seg med mannen i sitt liv, men på den andre ville ikke sønnen være til stede på denne spesielle dagen. Sorgen hennes var fremdeles så altfor stor.

I et Facebook-innlegg kan man se bildene fra bryllupet hennes, og der ser man også at en av stolene er reservert med teksten:

«Jeg er i himmelen på bryllupet ditt, så hva skal jeg gjøre? Jeg kommer ned til jorden for å være med deg. Så hold av en stol til meg, bare en tom stol. Du ser meg kanskje ikke, men jeg kommer til å være der.»

Men i tillegg til dette hadde mannen hennes, Kelly, forberedt enda en spesiell overraskelse til bruden sin. Når sønnen hennes døde, hadde han donert organene sine, og hjertet hans reddet livet til en mann ved navn Jacob Kilby.

Kelly hadde kontaktet mannen, og fløyet ham til bryllupet. På den måten ville hjertet til sønnen være der, og Becky kunne få se en del av sønnen i levende live igjen.

Når Becky får vite hvem den ukjente mannen er, kan hun knapt tro sine egne øyne, og brister ut i gråt.

Heldigvis er dette også gledestårer… Godt og vondt på samme tid.

Kelly hadde også forberedt det slik at hun kunne få høre på sønnens hjerte, og Jacob og Becky fikk dele dette vakre øyeblikket.

For en utrolig nydelig overraskelse! På denne måten fikk mammaen følelsen av at sønnen hennes var til stede blant dem på hennes spesielle dag. Hun fikk også se hvordan sønnens hjerte lot et annet menneske få leve livet sitt videre.

Vet du hva dine nære og kjære tenker om organdonasjon? DEL gjerne denne historien med dem på Facebook, og snakk sammen om hva dere ønsker å gjøre.