Etter 22 år med tortur og fangenskap gjenforenes bestevennene. SE det HJERTEVARMENDE møtet:

946

Da elefanten Shirly endelig ble reddet fra et liv i tortur og fangenskap på sirkus, kunne hun endelig puste lettet ut. I årevis hadde hun blitt slått, pisket og plaget for å opptre for mennesker, men nå var hun endelig trygg i et dyrereservat i Tennessee, USA.

For første gang på 20 år skulle hun endelig få møte en annen elefant, nemlig elefanten Tara som allerede bodde på reservatet. Media samlet seg for å se reaksjonen og det var ikke mange som klarte å holde tårene tilbake..!

 

Men reservatet hadde klart å ordne noe enda mer spesielt for Shirley. Hun skulle snart få møte en elefant som hadde en helt spesiell plass i hjertet hennes: Elefanten Jenny, som hun hadde blitt bestevenner med 22 år tidligere.

De to fant trøst i hverandre på sirkuset og ble raskt bestevenner. De var uadskillelige. Men så ble de revet fra hverandre da de plutselig ble sendt til forskjellige sirkus.

Nå skulle de endelig få møtes igjen, og leve resten av sine liv i det fri – med hverandre. Videoen nedenfor har blitt sett nesten 23 MILLIONER ganger, og rører selv den tøffeste til tårer!

 

SE det rørende møtet i videoen nedenfor, og DEL gjerne historien deres med vennene dine på Facebook hvis du også mener at ville dyr hører hjemme i det fri – ikke i fangenskap!