Kvinnen gikk ned 60 kg UTEN slankeoperasjonoperasjon. Her er hennes beste tips:

1217

Bare 22 år gammel veide Laura Micetich over 140 kg, og led av flere alvorlige livsstilsykdommer som diabetes, og høyt blodtrykk. Da skjønte hun endelig at noe måtte gjøres, og bestemte seg for å ta styring i livet sitt. I dag inspirerer hun mennesker over hele verden og har over 300 000 følgere på Instagram!

Kvinnen i bildet over er nesten ikke til å kjenne igjen etter at hun bestemte seg for å bli sunnere. Overvekten hennes hadde gått så langt at hun vurderte slankeoperasjon, men bestemte seg med å begynne med å gå til sitt lokale treningssenter. Derfra forandret alt seg for henne:

«Jeg bestemte meg for å ta styring i livet mitt, og gjøre en forandring.  Det som i utgangspunktet begynte for å bli vurdert til en slankeoperasjon utviklet seg raskt til en intens lidenskap for helse, fitness og ernæring. Jeg begynte å gå på trening, løftet vekter og spiste en ‘clean’ diett skreddersydd for meg og mine behov. Det tok bare noen uker for meg å innse at jeg ikke trengte å legge meg under kniven. Jeg trengte å legge meg under vektstanga!

Det første året gikk jeg ned 50 kg uten noen operasjon, og forandret mine usunne uvaner. Jeg er nå frisk fra mine livsstilsykdommer og livet mitt har blitt forandret til det bedre ved bare å innse noe veldig enkelt: Hva vi vil og hva vi gjør er hundre prosent i vår kontroll!»

Det høres kanskje litt enkelt ut? Men nei, Laura jobbet beinhardt med å få helsa på stell igjen og deler dette med følgerne sine:

«Jeg justerte kostholdet mitt. Jeg spiste masse sunn mat og fjernet alt med stivelse og prosessert sukker. Jeg sluttet å spise ute. Jeg sluttet å kjøpe hurtigmat. Jeg sluttet å kjøpe usunn mat og snacks på butikken. Jeg sluttet å drikke alkohol med venner. Jeg sluttet å overspise meg på søppelmat. Det var alt.»

Laura kombinerte dette nye kostholdet med sin nye lidenskap for trening, og snart fikk hun de resultatene hun ønsket seg – og forvandlingen hennes er helt utrolig!

«Jeg var tung som liten. Jeg var også en skikkelig tøffing, så jeg hadde ikke tenkt å innrømme at jeg var usikker på utseendet mitt.»

 

«Jeg lekte selvsikker, og mange trodde på meg. Men etter å ha tenkt lenge på hvem jeg ønsket å være, bestemte jeg meg for å ta kontroll og gjøre en forandring.»

 

Laura veide over 140 kg da hun bestemte seg for å forandre livsstilen sin.

 

Det hele startet med vektløfting: «Jeg forelsket meg i vektløfting og det forandret alt for meg.»

 

«Det tok bare noen få uker for meg å skjønne at jeg ikke trengte noen slankeoperasjon.»

 

«Jeg begynte å trene nesten daglig, og tilbrakte timevis på treningssenteret og på å lese forskning relatert til helse, fitness og ernæring.»

 

Laura lyser omtrent helse og styrke nå!

 

«Jeg forandret kostholdet mitt helt.»

 

Laura elsker nå at maten hun spiser får henne til å føle seg sterk og klar for dagen – heller enn klar for sofaen!

 

«Dette er meg: Fra mitt tyngste, til mitt letteste, og til meg nå.»

 

«Dette gjør jeg hver dag!»

 

«Ikke vent på å bli ‘klar’. Gjør det NÅ.»

 

«Livet mitt har forandret seg til det bedre, og jeg er ikke lenger syk.»

 

Hun liker også å inspirere følgerne sine gjennom bilder og inspirerende sitater.

 

«Fremsteg. Bare fokuser på å gjøre fremsteg. Du er ikke for gammel. Det er ikke for sent. Vekten forandrer seg ikke for sakte. Det er greit å falle fra av og til. Det er greit å ha en dårlig dag. Det er greit å sette strek og begynne på nytt. Igjen og igjen. Bare fortsett fremover – uansett hvor sent det går. Det er OK. Alt er OK. Forandringen vil komme.»

 

«Du er den du velger å være!»

 

 

For en inspirasjon! Det er nok flere som kunne trengt å lese denne inspirerende historien, så DEL den gjerne på Facebook!