16. juli 2024

Når barna lager en vannsklie på veien, ringer naboen politiet. Reaksjonen deres er FANTASTISK!

Nabolaget i Asherville, USA, bestemte seg nylig for å ha en hyggelig feiring for alle naboene. De ønsket å bringe naboene tettere sammen, og det er barna selv som kommer på den gode idéen: De vil lage en stor vannsklie i gata!

Men mens alle ler og hygger seg sammen rundt festlighetene og sklien, er det én sur nabo som vil sette en stopper for moroa. Han ringer politiet og klager over støyen barna lager når de fniser og hyler i gata, og sier at sklien kan sette en stopper for trafikken.

Men når politibetjentene Carrie Lee og Joe Jones ankommer nabolaget, får den sure naboen seg en stygg overraskelse – de reagerer nemlig ikke slik han ville i det hele tatt!

Naboen hadde håpet at betjentene skulle stoppe festen, og beordre barna til å rydde bort vannsklien. Det de heller gjør er å bli med på festlighetene!

I videoene nedenfor kan du se betjente kose seg og le på vei ned sklien med barna.

«Vi så på situasjonen og skjønte at dette ikke var noe stort problem,» forteller politikvinnen. «Så jeg sa: ‘Vi er ikke her for å ødelegge moroa for dere.'» Tvert imot, hun og kollegaen ble heller med!

«Jeg kan fremdeles ikke tro det,» sier Katlen Joyce Smith, som filmet det hele. «Og jeg håper naboen som ringte politiet så det hele!»

Så utrolig fint å se politibetjentene bli med på leken! DEL dette med vennene dine på Facebook hvis du også synes det!