På TV ser kvinnen uteliggeren redde ut skadde barn. Når hun ser ansiktet hans får hun SJOKK!

4046

Vi har tidligere skrevet om den hjemløse mannen som reddet flere liv etter terrorangrepet i Manchester sist uke, og nå har vi en hyggelig oppdatering!

33 år gamle Chris Parker ble verdenskjent sist uke da det ble kjent at han hadde vært en av de første som løp inn for å hjelpe ofrene etter terrorangrepet i Manchester under en Adriana Grande-konsert. I England er han nå kjent som en helt, og han har fått utrolig mye oppmerksomhet av media over hele verden.

Sist uke satt hele Storbritannia klistret til TV-skjermen og så med triste øyne på at landet igjen hadde blitt rystet av et nytt angrep – denne gangen rettet mot ungdommen. En av de som så på var Jessica Parker fra Norwich.

På nyhetene så hun en reportasje om en hjemløs mann som hadde løpt inn på arenaen like etter bomben gikk av for å hjelpe til. Hun ble imponert over heltemotet hans, men når hun så nærmere stivnet hun: Ansiktet hun så på TV tilhørte sønnen hennes Chris, som hun hadde mistet kontakten med for fem år siden!

«Jeg fikk først sjokk når jeg så at det var ham, men så tenkte jeg at det er noe han ville ha gjort. Han har et veldig stort hjerte,» forteller hun i videoen nedenfor.

Jessica ante ikke at sønnen bodde på gata, og begynte desperat å ringe rundt for å prøve å få tak i ham. Hun innser nå hvor skjørt livet er, og forklarer: «Jeg kunne ha mistet ham for alltid. Jeg hadde allerede mistet sønnen min midlertidig, men jeg kunne ha mistet ham for alltid i terrorangrepet.»

Det tok ikke lang tid før hun fikk tak i Chris i Manchester, og kom for å treffe ham. Når de så hverandre igjen for første gang på fem år rant tårene hos dem begge. «Jeg ville bare komme å se om du var ok,» hadde hun sagt til ham, og han svarte: «Jeg trenger deg, mamma.»

Etter hans heltemodige innsats etter terrorangrepet ble det satt opp en innsamlingsaksjon for ham på nettet, slik at han skulle klare å komme seg på beina igjen. Innen en uke har det kommet inn over 560 000 kr, og nå håper Chris at han kan starte et nytt og bedre liv – nå med støtte fra familien i tillegg.

Vi er utrolig glade for at mor og sønn fant tilbake til hverandre igjen, og ønsker Chris alt godt i fremtiden!

SE videoen nedenfor og DEL denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også heier på Chris!