16. juli 2024

8-åringen slutter å puste. Det som skjules i sokken hans avslører foreldrenes mørke HEMMELIGHET

Foreldre har mange ansvar, men ett av de viktigste å huske på er å være et godt forbilde for barna sine. Det klarte ikke disse foreldrene.

Tidligere i år kollapset en åtte år gammel gutt i hjemmet sitt i Ohio, USA, og alarmsentralen mottok den grusomme beskjeden fra guttens far: «Sønnen min puster ikke og leppene hans er helt blå!»

En politipatrulje var i nærheten og skyntet seg dit selv før ambulansen kunne komme. Der møter de pappaen som febrilsk prøver å redde den lille gutten med hjerte-lungeredning. Politiet tok over og fikk til slutt gutten til å puste igjen.

Ambulansen kom og fikk kjørt åtteåringen til sykehuset i en rasende fart. Men vel fremme på sykehuset fant de ut hva som hadde skjedd, og det gikk kaldt nedover ryggen på dem.

Gjemt i sokken til den lille gutten fant sykepleierne en pose heroin og reseptbelagt medisin.

Det ble klart for legene at gutten hadde tatt en overdose av heroin – bare åtte år gammel. Hvordan dette hadde havnet i guttens sokk er uklart, men foreldrene ble øyeblikkelig avhørt av politiet. Under avhøret kom det frem at både mammaen og pappaen var rusmisbrukere, og pappaen hadde brukt heroin selv tidligere den dagen.

Begge foreldrene ble pågrepet øyeblikkelig, og senere dømt for å ha satt barnet i fare.

Så snart dette ble kjent, utløste dette sterke reaksjoner i hele USA og på nettet. Det som kommer frem tydeligst er hvor mye barn tar etter foreldrene sine… Den lille gutten ville jo være akkurat sånn som pappaen sin, og visste ikke hva han gjorde.

Heldigvis overlevde gutten, og amerikanske medier bekrefter at han har kommet seg etter hendelsen!

DEL denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også mener at foreldre bør være gode forbilder for barna sine!