Pappaen kaster sin 11 måneder gamle baby fra 5. etasje. Nå går videoen viralt VERDEN rundt!

7735

I den russiske byen Strunino opplever foreldrene Helena og Vitali Balabanow det frykteligste øyeblikket i sitt liv: De må risikere livet til barna sine for at de skal ha noen sjanse til å overleve.

Foreldrene var hjemme med sine to barn, Ksenia på tre år, og deres 11 måneder gamle sønn, Egeni, når de plutselig luktet røyk.

Brannen hadde startet i nabokvinnens leilighet, men mens kvinnen hadde klart å redde seg ut i tide, var familien omringet av et fengsel av flammer og giftig røyk.

Deres eneste mulighet til å overleve: Vinduet.

Men leiligheten deres er i 5. etasje og risikoen er svært stor for dem alle. Pappa Vitali hiver ut et teppe til folkemengden som har samlet seg utenfor den brennende bygningen, i håp om at de kan bruke det til å ta imot familien hans.

Menneskene nedenfor er skrekkslagne, og skriker «Ikke kast dem!» når de får øye på de små barna gjennom den tette røyken. Men pappaen vet at dette er barnas eneste mulighet til å overleve.

Han hiver babyen sin ned til den ventende folkemengden, og den tre år gamle datteren like etter. Så hopper mammaen, og alle tre gangene klarer tilskuerne det umulige: De tar imot familiemedlemmene én etter én i teppet som pappaen kastet ut, og alle kommer seg ut av den brennende leiligheten uskadd.

Men helt til slutt er det Vitalis tur.

Den heltemodige pappaen skjønner selv at sjansene hans for å komme fra dette med livet i behold er mye mindre enn familiens. Han er en stor og muskuløs mann, og selv om det er mange folk som venter på å ta ham imot, er fallet høyt.

Han sier en rask bønn, og tegner et kross over brystet. Så hopper han.

Han er for tung, og teppet glipper fra hendene til folkemengden i det han lander. Vitali treffer asfalten hardt, med ryggen først, og tilskuerne reagerer straks: Han er hardt skadet!

Han blir skyntet til sykehuset, hvor han tilbringer de neste dagene men kommer seg snart igjen.

Denne modige pappaen reddet hele familien sin fra å bli brent levende. Selv er han nok mest takknemlig for de mange tilskuerne på bakken som uten å nøle dannet et trygt sted å lande for barna hans.

SE den utrolige videoen nedenfor og DEL dette med familie og venner på Facebook! Dette er hvordan mennesker skal jobbe sammen i kriser!