Den vettskremte hunden skal avlives: Men SE på reaksjonen når redningen kommer!

1504

Det er bra at mange hunder blir reddet fra gata eller fra dyreplagere, men dessverre kommer de ofte til dyrehjemmene for sent. De er for utsultede, for skadet, for syke, for redde, og for aggressive mot mennesker etter alt de har opplevd.

Da finnes det ofte bare en eneste utvei: avliving.

Heldigvis finnes det noen fantastiske dyrevenner her i verden som gjør alt de kan for å gjøre livet bedre for de dyrene som klamrer seg til livet etter alt de har opplevd. Det er nettopp disse menneskene som gir dyrene en ny sjanse i livet – og det er lett å se at de er takknemlige!

Denne lille hunden var bare en time unna å bli avlivet, men menneskene som hadde reddet henne var ikke klare til å gi opp kampen helt enda. Så de ringte en ekspert.

 

I videoen nedenfor kan man se hvor livredd lille Edie var inne på dyrehjemmet, men også hvor utrolig forandringen hennes var så snart hun skjønte at hun hadde truffet mennesker som ikke ville henne noe vondt!

Youtube/Hope For Paws

 

Denne videoen får meg til å gråte, for det viser bare hvor store hjerter disse dyrene har… SE den selv nedenfor, og DEL gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også elsket denne utrolige forvandlingen!