GLADBESKJED: Nyhetene om Sør-Koreas største slaktehus for hunder får dyrevenner til å JUBLE

296

Her i Norge ville det ha vært helt utenkelig å spise hunder, men dessverre er det slik at det er ganske normalt i enkelte andre land, som for eksempel Sør-Korea.

Praksisen om egne slaktehus for hunder har fått massiv kritikk fra dyrevenner over hele verden, og endelig ser det ut til at alt arbeidet deres har ført frem: Nå skal nemlig det største slaktehuset i landet endelig legges ned!

Bystyret i Seongnam besluttet endelig å legge ned hundeslakteriet Taepyeong, hvor flere hundre tusen hunder har blitt drept hvert år og solgt som kjøtt.

 

«Jeg grøsser ved tanken på hvor mange millioner nydelige hunder som har møtt en grusom skjebne her gjennom årene,» sier Nara Kim, en aktivist fra Humane Society International, til CNN. «Det var en skamplett på byen Seongnam og vi er så glade for å se det jevnet med jorden!»

Kilde: CNN

 

Og hva skal bygges der istedenfor? Jo, en park som alle kan nyte – sammen med hundene sine.

«Nedleggelsen er en historisk event, og forhåpentligvis vil det trigge nedleggelsene av andre ulovlige hundeslaktehus i landet,» sier Hyunji Kim fra Korea Animal Rights Advocates.

 

Det varmer å se at det hjelper å bry seg, og å kjempe for det som er rett. Hundene i landet har lidd lenge nok, og endelig har alt arbeidet til blant annet Humane Society International og Korea Animal Rights Advocates ført frem.

Takk og lov for at den har blitt lagt ned! DEL gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også er enig!