«Varulven» skremmer innbyggerne i flere måneder: Så oppdager den modige kvinnen det UTENKELIGE

1765

Flere mennesker hadde lagt merke til en skremmende skikkelse som lusket rundt i området over en periode på flere måneder, og noen hadde til og med klart å knipse noen bilder av det som så ut som et monster fra en skrekkfilm.

Jeg kan godt skjønne at folk flest holdt seg langt unna, fordi hva enn dyret var for noe, så den slettes ikke helt frisk ut. Bilder ble postet på Facebook, og da dyreelskeren og grunnleggeren av Bowe’s Adaptable Rescue Pups, Megan Bowe, så dem, skjønte hun at hun måtte gjøre noe. Hun dro øyeblikkelig til stedet hvor den sist hadde blitt sett, og etter noen timer med leting fant hun den.

Facebook/Bowe’s Adoptable Rescued Pups

 

«Jeg holdt nesten på å begynne å gråte da jeg så hvor dårlig han var. Han var deprimert og kunne knapt reise seg,» forteller hun til The Dodo.

For det viste seg snart at det slettes ikke var noe monster eller en vill og syk ulv som hadde lusket rundt, men en svært syk og skadet schæferhund!

Den stakkars hunden var døden nær, og det var tydelig at han ville dø uten øyeblikkelig hjelp. Megan gav ham navnet King, og snakket rolig og oppmuntrende til ham mens hun nærmet seg forsiktig – usikker på om den ville bli aggressiv og bite henne eller ikke…

Men til tross for hundens skremmende utseende, viste han ikke spor av å være aggressiv. Det var nesten som om han slappet mer og mer av jo nærmere hun kom. Endelig skulle han få hjelp, og dette snille mennesket var ikke redd for ham!

Facebook/Bowe’s Adoptable Rescued Pups

 

King ble villig med Megan inn i bilen hennes, og sammen kjørte de til veterinæren. Der fant de ut noe som var enda verre: Megan trodde først at King måtte være en svært gammel hund som var så syk og skrøpelig, men det viste seg at han bare var rundt ett år gammel!

Facebook/Bowe’s Adoptable Rescued Pups

 

«Veterinæren tror at han kan ha blitt påkjørt av en bil. Det ville forklart hvorfor halen hans var så skadd, og den skaden ble forårsaket for flere måneder siden.

Med en skadet hofte slet han med å bevege seg og han kunne ikke gå langt for å finne mat og vann. Han var utrolig tynn og uttørket,» forteller Megan.

De fant ut at King hadde skabb, og fordi det er så smittsomt, måtte han holdes adskilt fra andre dyr. Da tok Megan ham med hjem til sin egen garasje, der han fikk spesialmat i håp om at han skulle bli sterk nok til å overleve en operasjon.

Facebook/Bowe’s Adoptable Rescued Pups

 

Til tross for flere måneder sultende, tørstende og med store smerter, var King en usedvanlig godhjertet og snill hund, som hele tiden viste sin takknemlighet over å ha blitt reddet.

Etter seks lange uker i Megans garasje, var han endelig frisk nok til å gjennomgå operasjonen for å fikse den skadde hoften og halen hans.

Facebook/Bowe’s Adoptable Rescued Pups

 

Halen måtte amputeres, og det vil ta lang tid før King er frisk nok til å få seg en ny familie, men han er heldigvis i gode hender enn så lenge!

Facebook/Bowe’s Adoptable Rescued Pups

 

Nå får han alt han trenger av mat, vann, omsorg og kjærlighet, og han elsker å gå på tur. Det vakreste av alt er at han overøser alle han møter med kjærlighet, og ser ut til å nyte at ingen er redd for ham lenger.

Facebook/Bowe’s Adoptable Rescued Pups

 

Dyrevenner kan bety forskjellen på liv og død for dyr som King, og det varmer hjertet å se at han har blitt så mye bedre allerede! DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også ville ha hjulpet et dyr i nød!