Pitbullen Grayce har nylig blitt mamma. Det hun gjør når matmor setter seg ned forbauser ALLE!

2162

Hunden Grayce har bare vært mamma i noen dager når hun gjør noe som får hundeeksperter til å klø seg i hodet. Hun kommer nemlig bort til matmor med alle 11 valpene sine, og plasserer dem én etter én i fanget hennes.

«Jeg tror hun føler seg litt usikker som en ny mamma,» sier Stevoni Wells Doyle, som er fostermoren til pitbullen Grayce. «Og hun trengte litt trygghet og kjærlighet fra noen hun er glad i og stoler på.»

Grayce har bare bodd sammen med Doyle i rundt tre uker, etter at hun ble forsømt i sitt gamle hjem. «Hun trengte et trygt sted å få valpene sine på,» forklarer Doyle.

Grayce og valpene hennes er blant hundrevis av hunder Doyle har passet på mens de står uten hjem. Grunnen til at hun gjør det? «Fordi de trenger oss. Vi er stemmene deres og vi må beskytte dem.»

Men dette er den første gangen Doyle har sett en hund gjøre noe slikt. «Jeg følte meg beæret over at hun stolte på meg med valpene sine og seg selv på den måten,» sier hun. «Jeg er fremdeles overveldet over kjærligheten fra henne.»

Om åtte uker kan gode familier (kun fra Utah, USA) få lov til å adoptere mammaen og valpene, og vi håper så inderlig at de alle får kjærlige hjem!

SE den utrolige videoen nedenfor, og DEL gjerne denne søte historien med vennene dine på Facebook!