22-åringen blir forfulgt av 3 menn i en varebil. Da gir hun dem en lekse de sent vil glemme!

96460

Når 22 år gamle Courtney Greatrex fra London gikk til jobb en morgen ble hun utsatt for noe ingen noen gang skulle måtte oppleve. Tre menn i en varebil følger etter henne og trakasserer henne – når hun ber dem stoppe håner de henne bare enda mer.

«De ropte hånsord til meg fra vinduet, og når jeg ba dem stoppe lo de bare. Til og med når jeg ble mer aggressiv og ba dem la meg være i fred lo de,» forteller Courtney.

Da fikk hun nok.

De tre mennene hadde holdt følge med henne i flere lange minutter og tutet og ropt etter henne. Mange kvinner kjenner seg nok dessverre igjen i denne situasjonen, og man føler at man ikke kan gjøre noe. Men Courtney fikk en god idé:

«Fordi de nektet å stoppe, tok jeg et bilde av varebilen deres, og da prøvde de å skjule ansiktene sine.»

Til tross for at de rakk å gjemme ansiktene sine, var det lett å se hvor de kom fra. Mennene kjørte nemlig i varebilen til firmaet «Aqua Roofing».

Senere publiserte Courtney bildene på sin Facebook-side, og fortalte hva som hadde skjedd:

«Før kl. 8 i dag morges ble jeg gjentatte ganger hånet av tre menn i varebilen sin i treg trafikk. De fulgte etter meg ned veien, plystret etter meg for at jeg skulle se på dem og lo. Så jeg tok et bilde av varebilen, ba dem la meg være i fred, og de gjemte ansiktene sine, men ikke før de hadde kalt meg en jævla hore. For at jeg gikk til undergrunnsbanen. Ikke misforstå meg, seksuell trakassering er vanlig i London og dette skjer de fleste morgener. Men i dag aksepterer jeg det bare ikke. Ikke vær redde gutter, plystring fra firmabilen deres betyr at sjefen deres kommer til å finne ut alt om dette!»

Bildene ble spredt som ild i tørt gress, og det tok ikke lang tid før sjefen til mennene fikk vite hva som hadde skjedd. Nå skulle de få angre bittert på oppførselen sin. Sjefen satt nemlig ikke pris på at de hadde oppført seg så grusomt mot en ung kvinne, og spesielt ikke i en bil med logoen til firmaet hans på!

En av mennene fikk øyeblikkelig sparken, mens de to andre skulle etterforskes nærmere. Sjefen tok til og med kontakt med Courtney, og de to fikk snakket sammen.

«Jeg snakket med sjefen og han reagerte på en veldig bra måte. Og selvsagt skal firmaet ta ansvar for at disse mennene sitter og oppfører seg på denne måten når de sitter i en firmabil med logo på,» forteller hun.

Courtney fortjener skryt for at hun sa ifra og sørget for at mennene måtte tåle konsekvensene for sin dårlige oppførsel. Seksuell trakassering hører ikke hjemme noe sted, og jeg håper mennene har lært seg en lekse fra denne hendelsen!

DEL gjerne denne historien om du synes at Courtney gjorde det rette!