Et følelsesladd farvel: De siste månedene med bestevennen var de vakreste

262

24 år gamle Lindsey Hutslar fra Ohio, USA, esker sin 4 år gamle husky Irie over alt på jord. Men når hun fikk den dårlige nyheten for fire måneder siden, kollapset verdenen rundt henne.

Irie hadde nemlig fått nesekreft, og det var ingenting dyrelegene kunne gjøre for å behandle det.

Så snart Lindsey fikk kommet seg over det verste sjokket, bestemte hun seg for én ting: Hundens siste måneder skulle bli hennes aller beste. Hun satt seg ned og skrev en liste over alle de tingene hun ønsket at bestevennen sin skulle få oppleve før hun døde.

Listen inkluderte selvfølgelig god mat, som biffmiddag og hundekake, men tok også med morsomme aktiviteter, som tur i kajakk, camping, og en utflukt til et gresskarjorde. Bilder og godt stell hørte også med.

En annen ting Irie elsket var lyden av sirener, så Lindsey tok henne med til den lokale brannstasjonen. Der var brannmennene mer enn villige til å stase opp den søte hunden med jakke og hjelm.

På Irie’s bursdag samlet Lindsey alle vennene deres og sørget for at det ble den beste dagen i hennes liv.

Men gjennom alle disse gledelige opplevelsene vokste svulsten hennes fremdeles. Kreften spredde seg videre i kroppen til den firbeinte ungjenta, og Lindsey måtte ta den grusomme avgjørelsen for å spare Irie for mer smerte.

Den siste dagen hennes ble tilbrakt i parken, og Lindsey koste med henne kjærlig helt til øyeblikket kom da dyrelegen kom for å sette sprøyten. Irie kjente ingenting, og sovnet stille inn i yndlingsparken sin, på Lindseys fang.

De ble sittende der en stund etterpå, til bladene begynte å dekke dem i ettermiddagssolen. Lindsey forteller at uansett hvor vondt det var å si farvel til sin beste venn, så var det fint å vite at hun hadde gjort alt hun kunne den siste tiden for at Irie skulle ha det bra.

For en trist, men vakker historie… DEL dette gjerne med vennene dine på Facebook om du også ble rørt!