Flypassasjerene klager over trebarnsmoren med gråtende barn. Da griper den unge kvinnen inn!

679

Kesha Bernard sitter på flyet som skal til å reise fra Seattle til Denver i USA. Der skal hun få opplevde hvor usympatiske og uvennlige noen voksne mennesker kan være.

«Det var et problem med vekten på flyet, så det stappfulle flyet ble stående i ro til de fikk sjekket det ut. Da begynte plutselig en baby å gråte. Jeg er selv mamma til to barn, og er så vandt med det at jeg kan bare ignorere det. Men så begynner alle rundt meg å sukke og stønne og mumle… Denne mammaen reiser alene med to småbarn og en baby, og nå begynner også det mellomste barnet å skrike og gråte på grunn av setebeltet. Ikkeno’ problem, jeg kan ignorere det… MEN det jeg IKKE kan ignorere er dette: 

En kvinne foran barnet som hyler griper plutselig tak i beinet hans fordi han sparket setet hennes. Andre passasjerer baksnakker mammaen høyt og sier at hun ikke har oppdratt barna rett, og en voksen dame holder seg barnslig over ørene og lager stygge fjes mot moren og de tre barna…

 

Andre mennesker sitter nærmere henne enn meg, og jeg venter på at noen andre skal hjelpe henne… men det skjer aldri. Etter 15 minutter reiser jeg meg og går å spør henne om jeg kan hjelpe. Øyeblikkelig gir hun meg den gråtende babyen sin, slik at hun kan roe ned det andre barnet. 

Jeg setter meg ned i setet mitt igjen med babyen på fanget for take-off, og på mirakuløst vis slutter babyen å gråte og sovner nesten øyeblikkelig. 

Poenget mitt? Hvis du ser noen som trenger hjelp, så HJELP DEM. Vær så snill og vær god mot folk… det gjør alt så mye enklere!»

Kesha var den eneste som hjalp trebarnsmammaen den dagen, og sammen klarte de å roe ned barna. Det er naturlig at barn gråter, og om alle hadde oppført seg litt mer som den unge kvinnen den dagen ville nok verden ha vært et bedre sted for både barn og voksne!

DEL denne historien med vennene dine på Facebook hvis du ville ha hjulpet til i denne situasjonen!