Mammaen drar datteren bort fra motorsyklisten i avsky. Det han gjør da får henne til å GREMMES!

66708

Det sies at bak en hard fasade finner man ofte en myk og sensitiv side. Denne historien beviser at det er sant!

Når den 130 kg tunge motorsyklisten smiler og hilser til en søt liten jente, drar mammaen henne til seg og ser på ham i avsky. Ikke nok med det, men det hun sier til datteren sin i det øyeblikket går sånn innpå ham at han skriver et åpent brev på Facebook. Resultatet? Nå vil hun nok tenke seg om to ganger før hun forhåndsdømmer noen igjen!

«Til familien i den røde SUV-en på Tim Hortons i dag,

Ja, jeg er en stor 130 kilos fyr med motorsykler og mange tatoveringer. Jeg er en sveiser, jeg er høylytt, jeg drikker øl, jeg banner og jeg ser ut som om jeg ville slukt sjelen din om du ser på meg feil. 

 

Det du ikke vet er at jeg har vært lykkelig gift i 11 år, barna mine kaller meg pappa, jeg har en universitetsgrad, moren min er stolt av meg og forteller alle hvor heldig hun er som har en så fantastisk sønn, niesene og nevøene mine er alltid glade for å se sin onkel Luc, og når datteren min brakk armen gråt jeg mer enn hun gjorde. Jeg leser bøker, jeg hjelper folk, jeg tar meg alltid tid til å takke krigsveteraner, og jeg gråt til og med av filmen Armageddon…

Så neste gang jeg smiler til den lille jenta di og du griper henne og sier «Nei nei kjære, vi snakker ikke til skitne motorsyklister,» husk at selv om du såret følelsene mine, ville denne ‘skitne motorsyklisten’ vært den første personen som løp inn i et brennende hus for å redde din datters gullfisk slik at hun ikke ville bli lei seg!»

Dette er så viktig! Man skal ikke dømme folk for hvordan de ser ut, og jeg håper mammaen i historien leser dette og innser hvor sårende ordene hennes var. DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook hvis du er enig!