22. juli 2024

Denne pappaen lager Disney-inspirerte kjoler til barna sine. Kjolene ser UTROLIGE ut!

Møt Nephi Garcia – en 32 år gammel designer fra California, som også er far, og som lager de mest fantastiske Disney-inspirerte kostymene til barna sine! 

Det startet med at familien Nephi planla en tur til Disney World og hans 6 år gamle datter Lili spurte om et kostyme hun kunne ha på seg i fornøyelsesparken. Men istedet for å gjøre det pappaer flest ville gjort, dro ikke bare Nephi til butikken og kjøpte et kostyme. Han sydde kostymet, som var inspirert av «Fairy Godmother» til henne selv. Kostyme var så bra lagd at andre foreldre la merke til det, og nå jobber Nephi med å designe fantastiske Disney-inspirerte kjoler. Fra Snøhvit til Belle – han designer alt!
Se de fantastiske kostyme han har sydd under.

bel1 bel2 bel3 bel4 bel5 bel6 bel7 bel8 bel9 bel10 bel11

Ganske så imponerende, ikke sant? DEL dette om du er enig!


Legg igjen en kommentar