Hun la igjen kortet sitt til personalet for å få hjelp til innkjøp. Da FESTET de bort pengene!

928

Jeg blir så sint når jeg hører om eldre mennesker som blir utnyttet og stjålet fra!

Denne eldre kvinnen ble utnyttet på det groveste da hun betrodde de ansatte på omsorgssenteret med bankkortet sitt, slik at de kunne hjelpe henne med å handle.

Familien hennes hadde godkjent at de ansatte fikk bruke kortet til å gjøre innkjøp og ta ut penger for henne. Men så forsvant pengene.

Når en slektning kikket over kontoutskriften fikk hun sjokk: Nesten 18 000 kroner var blitt brukt på alkohol og nattklubbbesøk!

Dette har heldigvis ført til nye rutiner på omsorgssenteret, og de ansatte må nå kvittere ut bankkortene fra de eldre. Kvinnen fikk også tilbakebetalt alle pengene sine.

Dette fant sted i Stockholm for bare noen dager siden, men personen som sist hadde brukt kvinnens bankkort hadde sluttet på arbeidsplassen før etterforskningen startet.

Så fryktelig! Jeg skjønner ikke at noen kan være så ondskapsfulle mot eldre mennesker! Saker som dette gjør det svært vanskelig å stole på folk i etterkant. DEL gjerne dette videre slik at andre eldre og deres familier kan ta sine forholdsregler!