Den døve kvinnen tar av skoene før hun synger. SE dommerens reaksjon når han skjønner hvorfor!

986

En stjerne er født på America’s Got Talent!

29 år gamle Mandy Harvey viser frem sin guddommelige stemme og sitt utrolige talent når det kommer til låtskriving. Men selv om dette allerede er et sjeldent talent, er det én ting som gjør henne enda mer spesiell: Mandy er nemlig helt døv, og trenger en tolk som står ved siden av dommerpanelet.

Der sitter dommeren Simon Cowell, den strengeste og mest kritiske av dem alle. De venter spent på å høre henne synge, men før hun kan det tar hun av seg skoene. «Hvorfor det?» spør dommerne, og hun svarer: «Jeg føler rytmen gjennom gulvet.»

Så snart hun begynner å synge lener dommerne og publikum seg tilbake i sjokk – noe så nydelig har de ikke hørt på lenge!

Kvinnen, som har vært døv siden en sykdom tok hørselen hennes for 10 år siden, rekker ikke engang å bli ferdig med sangen før publikum og dommerne har reist seg opp i vill applaus.

Så tar Simon til ordet først: «Jeg tror ikke du vil trenge en tolk for dette:» sier han smilende, og smeller hånden ned på gullknappen som sender henne rett videre i konkurransen!

«Det er det mest utrolige jeg noen gang har sett og hørt,» forteller han henne når han kommer opp for å gi henne en klem.

Dette må du virkelig bare se og høre selv, for om Simon ble SÅ imponert kan dette bare bety én ting: Mandy kommer til å nå langt!

SE videoen nedenfor, og DEL den gjerne videre om du også ble rørt!